![]() |
||
| |
|
|
#31 | |
|
BANZAI
|
Citat:
Stvar je u tome, da je gospon Martic uložio samo 20 mln kuna izdavanjem 2.000.000 dionica i imati će većinu i nakon što proda 110.000 dionica uz emisiju 800.000 U međuvremenu je frajer napuca pun klinac dugovanja i nadrobio gubitak iznad visine kapitala od 255 mln kuna... Sad bi on fino da mi to otplatimo, a da on drži 72% firme u šaci (koju procijenjuje na oko 800 mln kuna) sa 0 kn uloženih sredstva i minimalnim rizikom, jer realno je on već zaradio ako nam proda 110.000 dionica po 260 kuna (28.600.000 kn dobije, a 20.000.000 je uložio, fino jelda) Ako ovo čovjeku prođe, on zaslužuje, i na tome ću osobno inzistirati, dobiti nobelovu za ekonomiju...kako od ničega napraviti nešto...možda riješi i problem gladi u svijetu na taj način... P.S. Smrdi mi da si ne ostavlja slučajno manje od 75%...
|
|
|
|
#32 | |
|
Registrirani korisnik
Član od: 11.05.2005.
Poruka: 310
|
Citat:
Možda fond manageri i nisu tako glupi i ne rade za tako sitnu paru kao što mi mislimo. Obzirom na visoke iznose sredstava u IPO-ima koje su vlasnici dobili, lako bi se mogli svi zadovoljiti, a mi smo i dalje ovce za šišanje samo kroz drugačiji način. Vidjet ćete njihove spektakularne prinose u spektakularnoj godini. |
|
|
|
|
|
|
#33 |
|
Registrirani korisnik
Član od: 30.10.2005.
Poruka: 120
|
Pitanje za Axy-a: kako je moguće da s takvom zaduženošću i takvim Poslovnim planom dođe u prvu kotaciju ZSE?
|
|
|
|
|
|
#34 | |
|
Registrirani korisnik
Član od: 12.11.2006.
Poruka: 2.760
|
Citat:
|
|
|
|
#35 |
|
Korisnik sa sjekiricom
Član od: 03.04.2006.
Prebivalište: My banking account
Poruka: 2.347
|
Mogli bismo puno filozofirati, no vjerujem da se to dogovara po zagrebackim restoranima u Maestro stilu.
|
|
|
#36 |
|
Registrirani korisnik
Član od: 28.11.2005.
Poruka: 4.652
|
Bez obzira tko što gdje dogovara ja mislim da bi trebalo malo javnosti dati do znanja što to kupuju naši mirovinci, naravno ako kupe.
|
|
|
|
|
|
#37 |
|
je rumen ko jabuka
Član od: 16.12.2005.
Poruka: 217
|
Nakon sto malo preko vikenda gledao to sranje od prospekta i meni je pala na pamet slicna ideja, pa podrzavam tvoj prijedlog.
|
|
|
#38 |
|
je rumen ko jabuka
Član od: 16.12.2005.
Poruka: 217
|
Samo gledaj kako ce az mirovinac upisati lijep dio ovoga smijesnog ipo-a, a glavni razlog zasto ce to upisati je taj sto je zaba glavni vjerovnik optime sto se lijepo vidi na 96. stranici prospekta. Zabatori su fino smislili kako prevaliti ta svoja potrazivanja na gradjane indirektno preko svojih fondova koji ce upisati, ako zatreba i cijelu emisiju dionica, a mogu se kladiti da ce u tome prednjaciti navedeni mirovinski fond. To je ona logika da ta lova u mirovincu nije nicija pa se mogu i zajebavati s njom kako pozele.
|
|
|
#39 | |
|
Registrirani korisnik
Član od: 28.11.2005.
Poruka: 4.652
|
Citat:
|
|
|
|
|
|
|
#40 |
|
Amphibian
Član od: 10.03.2005.
Poruka: 1.693
|
Ovo je zbilja nečuveno, HANFA bi zbilja trebala ovo zaustaviti ili makar ne dopustiti ulazak u 1. kotaciju iz jednostavnog razloga vrijeđanja zdrave pameti!
S druge strane slažem se da će vjerojatno AZ fond ovo pomesti jer moraju zaštit svoje ulaganje, što je najžalosnije i meni dio plaće odlazi tamo, ako ovo naprave definitvno mjenjam mirovinca! Pa ovo je skandal ravan stvarima zbog kojih tenori pjavaju!
|
![]() |
| Opcije na temi | |
|
|