![]() |
||
| |
|
|
#111 |
|
Registrirani korisnik
Član od: 20.01.2004.
Prebivalište: Rv
Poruka: 742
|
|
|
|
|
|
|
#112 |
|
BANZAI
|
Ali ako se izuzme Hanžeković koji ima ukupno 4,75%, ostalim građanima (običnim smrtnicima) ostaje niti 2%...pa možda ih malo i nagrade za naivnost, oliti vjernost...
|
|
|
#113 |
|
Registrirani korisnik
Član od: 03.08.2006.
Poruka: 431
|
S obzirom na neznatan udio "civila" ne očekujem značajniju korekciju, ako je uopće i bude.
|
|
|
|
#114 |
|
Registrirani korisnik
Član od: 01.03.2006.
Prebivalište: WRC
Poruka: 1.276
|
|
|
|
|
|
|
#115 |
|
Registrirani korisnik*
Član od: 12.12.2007.
Poruka: 14
|
opte-r-a će danas završit na cijeni iz ipo-a
|
|
|
|
|
|
#116 | |
|
Uvaženi korisnik
|
Citat:
kupnja 266,00 prodaja 268,00 najviša 275,00 najniža 265,00 zadnja 265,00 promet 4.978.427,12 količina 18.753
|
|
|
|
#117 |
|
Amphibian
Član od: 10.03.2005.
Poruka: 1.693
|
Priznajem dobrano sam se prevario, izgleda da gentelmanski dogovor među fond managerima nije popustio. Računao sam na činjenicu da će se na prvu pojavu jače brane netko žešće istresti, po principu every man for himself.
Bit će da su ovdje zbilja u igri bili viši interesi, odnosno imao je interes netko sa samog vrha hranidbenog lanca! Svaka čast na iskazanoj moći, e sad ćemo vidjet dokad će to izdržat.
|
|
|
#118 |
|
Pohlepni korisnik
Član od: 14.05.2006.
Poruka: 460
|
Odlično predviđanje, jako pozorno pratim forum i ovako točna predviđanja u ovakvim situacijama su ipak rijetka. Svaka čast.
|
|
|
#119 |
|
Registrirani korisnik
Član od: 23.05.2007.
Poruka: 29
|
Da, ta tvrdnja bi stajala da Optima ima barem nešto od kablovinje. Više kablova imam ja doma nego Optima. Optima može biti zanimljiva jedino zbog relativno velike penetracije u rezidencijalu oko 200k korisnika (ako se ne varam), koji su na CPS-u i realno i nisu Optimini korisnici. Jednom kada se lokalna petlja raspetlja CPS korisnici su dobra osnova za providera koji doista ima optičku mrežu. U HR to su jedino HT i Metronet. Metronet je kupio Vodatel i logično je da neće tražiti udavaču dok u potpunosti ne integrira Vodatel i dobije neku novčanu injekciju dokapitalizacijom. HT-u optima ne treba jer više zaradi od CPS-a Optime nego da kupuje firmu koja nije nikakva konkurencija.
|
|
|
|
|
|
#120 | |
|
Korisnik sa sjekiricom
Član od: 03.04.2006.
Prebivalište: My banking account
Poruka: 2.347