![]() |
||
| |
|
|
#11 |
|
Registrirani korisnik
Član od: 22.11.2004.
Poruka: 909
|
Ono sto sam ja nacuo njima nije vise bitan osobni prinos vec ce sve napraviti da povecaju vrijednos udjela u fondu.
Oni osobno imaju nekoliko stotina miliona kuna i ne zanima ih zarada na nekakvom prebacivanju dionica u fond. Njih prvenstveno zanima postati najuspjesniji i najveci fond i nakon toga izlistati dionice drustva za upravljanje i kroz to ostvariti zaradu, a da bi to napravili moraju osigurati najvece prinose na trzistu. Vezano za sukob interesa sto su prisutni kao pojedinci u pojedinim dionicama zajedno sa fondom je po meni opravdano. Pogledaj svedske fondove koji imaju iste vlasnike prvo dode jedan koji je kao rizicniji i pokupi vrhnje. Onda dode ozbiljnija situacija i tada dolazi drugi u istom vlasnistvu i kupuje dionice od prvoga i onda treci i tako dalje. Slicno je i sa KD-om i svim ostalim drustvima za upravljanje. |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Registrirani korisnik
Član od: 24.11.2003.
Poruka: 784
|
Pa decki su malo tajanstveni, nema ih ni na to-one, medjutim poceli su se pojavljivati u top 10 odredjenih drustava.
Ja bi im i uplatio koju kunu, iako im naknade nisu male no rezultat bi morao zasjeniti i iliriku i viktoriji i rba. p.s. mozda dobim popust za besplatnu reklamu |
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Registrirani korisnik
Član od: 05.12.2003.
Poruka: 258
|
Citat:
a ono što sam ja načuo da su torbari ili su to barem bili, a to i nije neko pohvalno zanimanje |
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Registrirani korisnik
Član od: 19.02.2003.
Poruka: 1.104
|
ja bi jedino njima dao da mi upravljaju sa lovom. likovi su legende i nisu foliranti.
ostali fond menageri, uz izuzetak časnih pojedinaca ne može ni dvije ovce nacrtane na papiru čuvati. a ilirika i kd nisu vrijedni spomena.
|
|
|
#15 | |
|
Registrirani korisnik
Član od: 09.10.2002.
Poruka: 395
|
Citat:
|
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Registrirani korisnik
|
Najlakše je optužiti. Ne znam zašto se uopće uzbuđivati zbog takvih optužbi. Ljudi su uspjeli, pobijedili, napravili nešto od života i to je to. Zanimljivo je da nitko ne traži neke druge, relevantnije podatke o fondu, samo sipaju crnilo i to neosnovano.
Što je najgore, ljudi su pokazali znanje i to bi trebala biti najveća referenca, ali ne, traži se uvijek nešto više što nema veze s vezom. Prestrašno!
|
|
|
#17 |
|
Registrirani korisnik
Član od: 03.01.2005.
Poruka: 5.755
|
znalac i ericson, čini mi se da ste vi ulagači u fudamente sa dobrim poznavanjem tržišta regije, jesteli možda razmislili da osnujete fond kao ova dva velika ulagača koja svakom investitoru mogu biti primjer.
Slažem se sa sviborom, treba pratiti kako igraju. |
|
|
|
|
|
#18 | |
|
u vodi
Član od: 08.03.2004.
Prebivalište: Šuma Striborova
Poruka: 3.511
|
Citat:
I sam znaš u kakvom društvu živimo. Oprostit će ti sve osim uspjeha. Svaka čast dečkima, i Floričiću i Purku, napravili su veliki podvig u životu (što se burze tiče). Zadnja izmjena: Monk. 12.12.2005. u 14:11 Razlog: tak |
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Registrirani korisnik
Član od: 19.02.2003.
Poruka: 1.104
|
može prognoza koliki će im prinos biti u 1 godini.
ja mislim između 30 -40 % . moraju prebaciti kd i iliriku. mislim da treba imati muda pa se igrati sa 100 milja na našem tržištu svoje love a ne tuđe. svaka čast.
|
|
|
#20 |
|
Registrirani korisnik
Član od: 06.11.2003.
Poruka: 152
|
Zna li tko kako i gdje se može kupiti udjeli u tom fondu?
|
|
|
|
![]() |
| Opcije na temi | |
|
|