Moj Novac -> Financijski portal
...

Aktivne teme Svi forumi Registracija

Povratak   Moj Novac -> Forumi > Investiranje > Regija > BiH > BLSE

Odgovor

Opcije na temi
Old 17.05.2007., 14:07   #1001
netstrider
eyes wide shut

Član od: 30.06.2003.
Prebivalište: Croatia
Poruka: 3.140
Default Odgovor na: Rafinerija u Bosanskom Brodu

marsonia, lijen si i ništa više. Nazovi KV pa onda iznosi mišljenje o tome što mu je žena rekla misla i tako dalje (jer iz ovog teško možeš reći što je muž od tajnice jučer ručao za večeru). Pozz
netstrider is offline   Reply With Quote
Old 17.05.2007., 14:19   #1002
nexi
Korisnik je isključen sa foruma

Član od: 26.04.2007.
Poruka: 30

Ne mogu vjerovati kakvih ljudi ima pa covjek im ostavi br pa nek zovu sami pa ce vidjeti, ne zna tocno kad jer ide po zurnom postupku i moze bit najdulje za 7 dana a moze bit i prije, znaci najkasnije 7 dana. A ti marsonia nisi dostojan da ti psujem jer se na taj klosarski nivo nikada necu spustati a ako te boli neka stvar za burzu onda ne seri po forumu...
nexi is offline   Reply With Quote
Old 17.05.2007., 14:22   #1003
Miran88
Registrirani korisnik

Član od: 23.04.2007.
Poruka: 487

Citat:
nexi
Ne mogu vjerovati kakvih ljudi ima pa covjek im ostavi br pa nek zovu sami pa ce vidjeti, ne zna tocno kad jer ide po zurnom postupku i moze bit najdulje za 7 dana a moze bit i prije, znaci najkasnije 7 dana. A ti marsonia nisi dostojan da ti psujem jer se na taj klosarski nivo nikada necu spustati a ako te boli neka stvar za burzu onda ne seri po forumu...
Nemoj se sekirati, nexi, marsonia živi s druge strane Save, pa misli da mora on sve znati prvi.
Miran88 is offline   Reply With Quote
Old 17.05.2007., 14:23   #1004
cicap
Registrirani korisnik

cicap's Avatar

Član od: 26.03.2006.
Prebivalište: Zagreb, Sl. Brod
Poruka: 86

uh, jesmo nestrpljivi...

samo, nema nam Shane54-a, nije se uključio u ovu raspravu?

a i berza ne radi danas i sutra!
odmorite se malo!

pogledaj koliko je Banka brod narasla na Varaždinskoj burzi?!
BANKA BROD D.D. - redovna BRBA-R-A +136,83%
cicap is offline   Reply With Quote
Old 17.05.2007., 14:34   #1005
tuzlak
Registrirani korisnik

Član od: 28.09.2006.
Poruka: 1.020

Ne želim biti ničiji advokat ili odvjetnik ali mislim da je marsonia licitirao šta je tajnica u KV mislila kada je tako površno odgovarala (zato je rečenicu stavio pod navodnike).

@ panker, još nisi odgovorio na moje pitanje.
tuzlak is offline   Reply With Quote
Old 17.05.2007., 14:36   #1006
Schlager
Registrirani korisnik

Schlager's Avatar

Član od: 13.11.2006.
Poruka: 790

Evo smijem se vec 5 minuta,kakav nesporazum izmedju marsonie i nexi-a,tj nexi uopste nije shvatio da ga marsonia podrzava, uopste nije ukapirao post i sad galami na njega ni krivog ni duznog.Alan Ford bi pozavidio,govore istu stvar,a Nexi podivljao.
A,sto se nase jedine Franci tice,evo obecavam svecano da cu biti dobar i vise necu rusiti cijenu RNAF!
Old 17.05.2007., 14:54   #1007
nexi

Ma nije problem negu uvijek kad netko stavi neku dobru vijest nade se neki skeptik da to omalovazava, ne znam u cemu je problem razumijem kad netko rusi cijenu radi dokupa ali srati bezveze cisto radi pametovanja nema potrebe uostalom da sam slusao profesore na faksu (ZG) godisnje bi zaradivao 15-ak % ili uopce ne bi ulagao jer je "prerizicno". Uostalom da nema rizika ne bi bilo ni takvih zarada, znaci VECI RIZIK VECA ZARADA a manja, dakle mani te se skapticizma i glupih rasprava i cekajmo da se posao okonca iduci tjedan i da napokon krene razvoj RS pa tako i ovog trzista, a naravno cekajmo da nam dionice rastu i nemojmo ih rusiti nepotrebnim strahom
Old 17.05.2007., 15:01   #1008
Miran88
Registrirani korisnik

Član od: 23.04.2007.
Poruka: 487

Citat:
nexi
Ma nije problem negu uvijek kad netko stavi neku dobru vijest nade se neki skeptik da to omalovazava, ne znam u cemu je problem razumijem kad netko rusi cijenu radi dokupa ali srati bezveze cisto radi pametovanja nema potrebe uostalom da sam slusao profesore na faksu (ZG) godisnje bi zaradivao 15-ak % ili uopce ne bi ulagao jer je "prerizicno". Uostalom da nema rizika ne bi bilo ni takvih zarada, znaci VECI RIZIK VECA ZARADA a manja, dakle mani te se skapticizma i glupih rasprava i cekajmo da se posao okonca iduci tjedan i da napokon krene razvoj RS pa tako i ovog trzista, a naravno cekajmo da nam dionice rastu i nemojmo ih rusiti nepotrebnim strahom
Slažem se sa svim osim s prevelikom ocjenom o utjecaju ovog foruma na tržište ( o čemu je pisala i Franciska). Ako mi ovdje možemo uistinu tako lako rušiti i napuhavati cijenu, onda uopče nema potrebe za burzom. Tržište definira cijenu, a mi samo odlučujemo da li ćemo kupiti ili prodati. Ja u ovom momentu ne radim ni jedno ni drugo, a svim dioničarima RNAF, PTRL i RFUM mogu samo preporučiti jedan veliki HOLD

Pa ko razumije, razumije
Miran88 is offline   Reply With Quote
Old 17.05.2007., 15:06   #1009
nexi

Pa naravno nit ju pojedinacni investitori dizu nit ju spustaju medutim ipak kada nastupi panika mali se useru i prodaju a onda ipak malo rozaju cijenu, no iskreno mislim da fondovi cekaju da se sve okonca i da ce onda to krenuti jako gore, jer ce onda sve biti sigurno, znaci slazem se da nam cekanje donosi jako puno i to vrlo brzo
Old 17.05.2007., 15:29   #1010
marsonia
Registrirani korisnik

Član od: 27.03.2007.
Prebivalište: Slavonski Brod
Poruka: 138

@nexi

Naruži ti mene, ali OK, to više govori o tebi nego meni

Tuzlak i Schlager su me jedini skužili, a ostalima se ispričavam na duševnim bolima i gubicima koje je moj post izazvao, ali....

Ne bi meni teško pa ja nazva KV i gle čuda...

1. Sjednica nije sazvana (kao što rekoh), nego će sigurno biti u sljedećih tjedan dana, što ni u kom sslučaju nije isto
2. Znači nisam iznosio neistinu, ali netko drugi je i to poprilično agresivno napadao sve koji ne misle isto kao on
3. Da bi sjednica bila sazvana već sam rakao što mora postojati, a ovih "sigurno će..." sam se već naslušao, a ako netko tvrdi da nisam u pravu neka kaže, ali argumentirano molim...

Želim RNAF-u i sebi puno sreće i cijenu od 10KM, ali ljudi...polako, bit će, samo strpljenja treba i živaca

Pozdrav svima dobre volje

Opcije na temi

Pravila