![]() |
... | |
| |
|
|
#1001 |
|
eyes wide shut
Član od: 30.06.2003.
Prebivalište: Croatia
Poruka: 3.140
|
marsonia, lijen si i ništa više. Nazovi KV pa onda iznosi mišljenje o tome što mu je žena rekla misla i tako dalje (jer iz ovog teško možeš reći što je muž od tajnice jučer ručao za večeru). Pozz
|
|
|
#1002 |
|
Korisnik je isključen sa foruma
Član od: 26.04.2007.
Poruka: 30
|
Ne mogu vjerovati kakvih ljudi ima pa covjek im ostavi br pa nek zovu sami pa ce vidjeti, ne zna tocno kad jer ide po zurnom postupku i moze bit najdulje za 7 dana a moze bit i prije, znaci najkasnije 7 dana. A ti marsonia nisi dostojan da ti psujem jer se na taj klosarski nivo nikada necu spustati a ako te boli neka stvar za burzu onda ne seri po forumu...
|
|
|
|
|
|
#1003 | |
|
Registrirani korisnik
Član od: 23.04.2007.
Poruka: 487
|
Citat:
|
|
|
|
|
|
|
#1004 |
|
Registrirani korisnik
Član od: 26.03.2006.
Prebivalište: Zagreb, Sl. Brod
Poruka: 86
|
uh, jesmo nestrpljivi...
samo, nema nam Shane54-a, nije se uključio u ovu raspravu? ![]() a i berza ne radi danas i sutra! odmorite se malo! pogledaj koliko je Banka brod narasla na Varaždinskoj burzi?! BANKA BROD D.D. - redovna BRBA-R-A +136,83% |
|
|
|
|
|
#1005 |
|
Registrirani korisnik
Član od: 28.09.2006.
Poruka: 1.020
|
Ne želim biti ničiji advokat ili odvjetnik ali mislim da je marsonia licitirao šta je tajnica u KV mislila kada je tako površno odgovarala (zato je rečenicu stavio pod navodnike).
@ panker, još nisi odgovorio na moje pitanje. |
|
|
|
|
|
#1006 |
|
Registrirani korisnik
Član od: 13.11.2006.
Poruka: 790
|
Evo smijem se vec 5 minuta,kakav nesporazum izmedju marsonie i nexi-a,tj nexi uopste nije shvatio da ga marsonia podrzava, uopste nije ukapirao post i sad galami na njega ni krivog ni duznog.Alan Ford bi pozavidio,govore istu stvar,a Nexi podivljao.
A,sto se nase jedine Franci tice,evo obecavam svecano da cu biti dobar i vise necu rusiti cijenu RNAF!
|
|
|
#1007 |
|
|
Ma nije problem negu uvijek kad netko stavi neku dobru vijest nade se neki skeptik da to omalovazava, ne znam u cemu je problem razumijem kad netko rusi cijenu radi dokupa ali srati bezveze cisto radi pametovanja nema potrebe uostalom da sam slusao profesore na faksu (ZG) godisnje bi zaradivao 15-ak % ili uopce ne bi ulagao jer je "prerizicno". Uostalom da nema rizika ne bi bilo ni takvih zarada, znaci VECI RIZIK VECA ZARADA a manja, dakle mani te se skapticizma i glupih rasprava i cekajmo da se posao okonca iduci tjedan i da napokon krene razvoj RS pa tako i ovog trzista, a naravno cekajmo da nam dionice rastu i nemojmo ih rusiti nepotrebnim strahom
|
|
|
|
|
|
#1008 | |
|
Registrirani korisnik
Član od: 23.04.2007.
Poruka: 487
|
Citat:
Pa ko razumije, razumije
|
|
|
|
|
|
|
#1009 |
|
|
Pa naravno nit ju pojedinacni investitori dizu nit ju spustaju medutim ipak kada nastupi panika mali se useru i prodaju a onda ipak malo rozaju cijenu, no iskreno mislim da fondovi cekaju da se sve okonca i da ce onda to krenuti jako gore, jer ce onda sve biti sigurno, znaci slazem se da nam cekanje donosi jako puno i to vrlo brzo
|
|
|
|
|
|
#1010 |
|
Registrirani korisnik
Član od: 27.03.2007.
Prebivalište: Slavonski Brod
Poruka: 138
|
@nexi
Naruži ti mene, ali OK, to više govori o tebi nego meni Tuzlak i Schlager su me jedini skužili, a ostalima se ispričavam na duševnim bolima i gubicima koje je moj post izazvao, ali.... Ne bi meni teško pa ja nazva KV i gle čuda... 1. Sjednica nije sazvana (kao što rekoh), nego će sigurno biti u sljedećih tjedan dana, što ni u kom sslučaju nije isto 2. Znači nisam iznosio neistinu, ali netko drugi je i to poprilično agresivno napadao sve koji ne misle isto kao on 3. Da bi sjednica bila sazvana već sam rakao što mora postojati, a ovih "sigurno će..." sam se već naslušao, a ako netko tvrdi da nisam u pravu neka kaže, ali argumentirano molim... Želim RNAF-u i sebi puno sreće i cijenu od 10KM, ali ljudi...polako, bit će, samo strpljenja treba i živaca Pozdrav svima dobre volje
|
![]() |
| Opcije na temi | |
|
|