![]() |
... | |
| |
|
|
#21 |
|
Registrirani korisnik
Član od: 26.09.2006.
Prebivalište: B.Luka
Poruka: 2.189
|
Proradiće, dekan je prije neki dan nešto govorio, ali za teme u kojima se raspravlja o faksu, biće potrebna identifikacija (Ime, Prezime i broj indeksa...)
|
|
|
|
|
|
#22 | |
|
Registrirani korisnik
Član od: 28.06.2007.
Prebivalište: Banja Luka
Poruka: 161
|
Citat:
) ce se moci pisati o temama koje se direktno ticu faxa!Realno se na neki nacin moralo stati na kraj raznim baljezgarijama koje su pojedini likovi pisali! E sad, ko bude nesto htio napisati morace stajati iza svojih rijeci!! Mislim da je svima zao sto je forum ukinut i nadam(o) se da ce sto prije proraditi!!! |
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
eyes wide shut
Član od: 30.06.2003.
Prebivalište: Croatia
Poruka: 3.140
|
(Igore, ti si bolje pokrenuo tu inicijativu nego je franciska organizirala taj naš skup dioničara na banjalučkom stadionu. Tolika je gužva bila da ni premijera na kraju nisu pustili)
Vis a vis zadnjih postova na ovoj temi - prava ste sramota. Nezavisni studenti trebali bi znati da je pokretanje phpBB foruma sat vremena posla. Najveći problem je naći 50-100 MB prostora koje treba platiti 20 KM godišnje što neki od vas dnevno potroše (ako ne na proviziju, ono na ćevape, pivo, ili na što već stignete). Čak ni to s prostorom nije problem, negdje se može dobiti i Invision forum besplatno, dakle ne mora biti nit' phpBB, jedina je caka što si na nečijem urlu, pa se on hrani od tvog google toolbara ili čega već. Što vama i nije bitno. Po meni biste trebali udariti skroz obrnutu priču, dakle da vi kontrolirati informacije. Stvarno me se ne tiče, ali kako će ovo postati spam čini mi se da je bolje reći prije nego kasnije. Dakle, ako vam treba taj forum idite ga i otvorite kako spada, ako vam ne treba nemate se što žaliti. Tema bi mogla na lagani EOD do trenutka kad će niknuti link na taj vaš novi forum.
|
|
|
#24 |
|
Online kladionice
Član od: 25.05.2006.
Prebivalište: Banjaluka-Republika Srpska
Poruka: 522
|
u pravu je net,evo ja cu vam pomoci u vezi hostinga odnosno prostora..imam iznajmljen server i omogucicu vam besplatan prostor koliko treba,phpBB se instalira za minut, ako nemate kartice i problem vam je zakupiti domen zakupit cu vam ja a vi meni uplatite tih 20 km na ziro racun,izaberete admina,moderatora i onda mozete bez cenzure da baljezgate
da,da a onda mu zapale kucu,ili mu podmetnu bombu ko onom vukelicu,mislim niko nece imati muda bilo sta napisati |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Registrirani korisnik
Član od: 24.01.2005.
Poruka: 91
|
Ovo oko identifikacije osobe kod unošenja svakog posta - samo još fali, da treba svaki post najmanje 3 dana prije objavljivanja na papiru doneti u neku instituciju, da prodje kroz prste bar 2-3 organa - i konačno pečatom stavljen blagoslov - gospodine, ovu poruku MOŽETE staviti forum EFBL.
![]() Potpuno se slažen sa Netom - ako trebate forum - onda napravite svojeg. Njihov, ma kolko oni vama daju slobodne ruke, bit će montiran, regulisan sa strane njihovg admina in dakako, cenzuriran. Ako želite takvog, onda - da svi prićekamo. Uradit će oni takvog. Nego, da li je Quellazz na ovom forumu? Kako doći do njega? Možda on ima neki svoj forum?
|
|
|
#26 |
|
Registrirani korisnik
Član od: 06.10.2006.
Poruka: 880
|
qulaz je tu,bio sam danas sa njim...samo sto ne kaci vise analize ,programe... sad radi za pare
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
Registrirani korisnik*
Član od: 20.09.2007.
Poruka: 53
|
E moji momci,ako ste kontali napraviti forum isto kao i
skup malih dionicara onda svaka vam cast. Napravicu novi forum za dan dva,kada bude u funkciji obavijesticu vas. Pozdrav
|
|
|
#28 |
|
Registrirani korisnik
Član od: 26.09.2006.
Prebivalište: B.Luka
Poruka: 2.189
|
Skup dioničara je propao jer niko ništa nije htio da napiše.
Ja sam fino tražio da se napišu konkretna imena, a niko ništa nije htio pisati... |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Registrirani korisnik*
Član od: 20.09.2007.
Poruka: 53
|
Guardian,ovo se nije odnosilo na tebe,vec na sve clanove foruma koji su se zalagali za formiranje skupa a kad je trebalo nesto konkretno preduzeti niko se nije javljao (cast izuzecima).
Pozdrav
|
|
|
#30 |
|
Registrirani korisnik
Član od: 06.10.2006.
Poruka: 880
|
dobro ...ako si mislio na mene... KRIV SAM...ne znam sta bih ti rakao...! za skup sam rekao, DA NE PRIHVATAM TAJ POSAO,jedino ako guardian prihvati,mogu mu pomoci... medjutim...nista od toga...
a za forum sam pokusao...doci do baze podataka ...medjutim nisam dobio...ebi ga!cinjenica...ja ne znam napraviti forum,ljude koje sam pitao ...uvazene kolege...njima se nije dalo...bio sam spreman ja platiti server...al eto!! radujem se da ces ti napraviti... sretno pozz |
|
|
|
![]() |
| Opcije na temi | |
|
|