![]() |
... | |
| |
|
|
#11 |
|
Registrirani korisnik
Član od: 06.10.2006.
Prebivalište: Banja Luka
Poruka: 880
|
apsolutno se slazem sa pandom...
oterati profesora kravarusica je skroz pogresan potez,na tom predmetu sam se istinski napatio,izgubio sam godinu dana,ali ne zbog profesora vec zbog toga sto nisam imao snage sesti i sve nauciti,vec sam mislio da mogu ja to polako,na muljazu...ali ne...trebalo mi je godinu dana da shvatim da necu poloziti ispit dok ne naucim sve,i tako sam polozio!ja ne znam zbog kojeg su razloga smenili profesora,ne znam studenta koji moze reci da ga je profesor oborio (a on znao)...jedino sto je trazio puno...to jeste...ali se to moglo resiti,smanjivanjem gradiva,promena programa ili tako nesto...nikako otkaz! sto se tice tvrdnje da fakultet tone,to ne bih rekao,dosta se radi na tom fakultetu,kadar postoji,samo ga treba jos prosiriti(prosiriti i prostor,a za to postoji plan),ili smanjiti broj studenata...moje misljenje je da ce se efbl i dalje razvijati... ekonomista ce uvek trebati na trzistu rada,kao sto meni moja majka rece...sad je imati fakultet kao nekada imati srednju skolu! najbolji ce isplivati,u to nema potrebe sumnjati... a ovo za forum...to ne znam cija je ideja da se ukine,ali mogu samo reci da NIJE NORMALAN,da ne shvata jednu stvar...ukidanjem foruma neces ukinuti i pricu! sad mi pada na pamet ideja da se pokrene alternativni forum ( primer www.efblbez-cenzure.com )koji ce imati identicnu formu kao efbl,moram se cuti sa prijateljima koji se time bave,da to resimo!nadam se da cu naici na podrsku! *mogu se pohvaliti da smo dobili jednu jako dobru profesoricu na spoljno trgovinsko poslovanje,koja je radila i pre na EFBL,ali je zbog sticaja okolnosti morala napustiti ovu drzavu...radujem se njenim predavanjima! |
|
|
|
|
|
#12 |
|
eyes wide shut
Član od: 30.06.2003.
Prebivalište: Croatia
Poruka: 3.140
|
Zdravo pande. Šteta što ispucavanje ovog zadnjeg puta nisi usmjerio u visokotiražnu štampu jer je ovome mjesto tamo, ne na forumu.
Inače, postavljanjem pogrešnih ljudi na prava mjesta fakultet se srozao sam od sebe što je i doprinijelo tome da su ljudi sami otišli. Svejedno: -studenti EFBL-a trebaju završiti fakultet. -studenti se trebaju organizirati. Ukoliko nemate studentske udruge, prostorije i svoj cyberspace onda je prava šteta što vam nisu ukinuli forum prije dvije godine jer biste do sada to sve već sami izgradili. Dakle, ako studenti EFBL trebaju forum, oni će ga i napraviti (a ne cendrati tu, čekajući da im ja koji sam jednom svratio na forum sad podignem forum. Nope, nema kruva bez motike). Ako je ovo što vam je nedostajalo to znači da već podižete mySQL. Pozdrav, net ps: Wizz, nema potrebe za CAPS-anjem. Ako si to vidio u flameu na jutarnjem hr otidji na neku lokalnu stranicu (svi gradovi u bih vise-manje imaju grad.com stranice na kojima ima i nekakav board), ali, nemoj to ovdje koristiti, mi smo kriva ekipa. pps: Ajd se organizirajte i za početak dođite u posjed stare baze kako bi imali u arhivi ono što je dosad tamo napisano. Garant to sve tamo stoji, samo treba prebaciti na drugi url (ti koji ne kuže teško da su rekli "obriši sve to u nepovrat i spali server u Danskoj").
|
|
|
#13 |
|
Registrirani korisnik
Član od: 06.10.2006.
Poruka: 880
|
@nets
za CAPS,moja greska,malo sam se zanio,sorry... a za bazu podataka,hm... videcemo,je nemam pristup,ali mozda neko ima...ne verujem da su je spalili ![]() * zahvaljujem moderaturu na ispravci naslova |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Korisnik je isključen sa foruma
Član od: 19.06.2007.
Poruka: 419
|
Pozdravljam bilo koga ko je Kravarusicu dao otkaz.bilo je vrijeme odavno.jel mi ovdje raspravljamo o euklidovoj geometriji ili o zivotnim stvarima?bio je puno vremena na fakultetu,izvodio besmislene konsultacije,a studenti nisu imali nikakve koristi od toga,osim sto bi lakse polozili ispit.protiv njega je pisano u novinama,u nekoliko navrata.zasto nikad nije dao kontraargumente?jer je poremeceni bolesnik.ako to tvrdi 5-6 generacija,onda to ima tezinu.
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Registrirani korisnik
Član od: 19.04.2007.
Poruka: 361
|
Vec vidim u kojem ce pravcu otici rasprava na ovoj temi..
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Registrirani korisnik
Član od: 24.01.2005.
Poruka: 91
|
|
|
|
#17 |
|
slobodni strelac
Član od: 13.09.2006.
Prebivalište: Banjaluka, Republika Srpska
Poruka: 224
|
Nevjerovatno mi je da neko brani profesora Kravarušića. Nekada davno, kada sam polagao ispit kod njega, nisam imao većih problema samo zbog jedne stvari - toliko mi je dobar bio pismeni da me čovjek nije htio oboriti na usmenom. Naravno da podržavam da kriterijumi budu na nivou, ali pretvoriti polaganje jednog jedinog ispita (i to opšte matematike koja ekonomistima uopšte nije među potrebnijim predmetima) u eliminatorni kriterijum koji će odrediti da li student može da završi taj fakultet ili ne je totalno nebulozno.
Profesor Kravarušić nije od juče i zna za primjedbe na njega. Ne možeš tu ništa riješiti dogovorom, ti profesori matematike su, nažalost, vrlo često jedna specifična sorta ljudi koji žive u svom svijetu bez ikakvog osjećaja za talente i stvarne potrebe drugih ljudi. I onda kad se studenti izmore tom skoro pa bespotrebnom opštom matematikom, vrlo malo energije ostaje za zaista potrebne predmete za ekonomiste kao što su računovodstvo ili finansijska matematika. Što se tiče alternativnog foruma, tu vas potpuno podržavam. |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Registrirani korisnik
Član od: 12.06.2007.
Poruka: 263
|
Nemos, slazem se sa tobom potpuno. Iako sam izuzetno cijenio profesora Kravarusica, zadnjih godinu dana jednostavno nije se moglo sa njim. Covjek je na kolokviju u novembru prosle godine oborio 700 studenata. A 700 studenata je ukupno izaslo na ispit!!!???Ljudi, sto je mnogo, mnogo je...
Pisao sam o tome na efbl forumu. 80% studenata je zeljelo da Kravarusic ode ili da imaju mogucnost da polazu kod drugog profesora. I bas me iznanadila toboznja tuga za "dragim profesorom". A svi jedva cekali da mu vide ledja. LJUDI SU LICEMJERNI, u P.M! Sto se foruma efbl tice, stvarno mi je zao zbog ukidanja. Prije svega, zbog mnogih inf oko ispita koje smo mogli dobiti. A i laganog caskanja o nekim vanekonomskim temama. Medjutim, bilo je nesto sto mi se nikako nije svidjalo. Mislim da ce se kolege sloziti sa tim. Puno se u zadnje vrijeme na forumu pojavilo ljudi kojima je forum sluzio za neku vrstu tracanja. Bez imalo postovanja bilo cega ili bilo koga. Svaka druga recenica je bila "cuo sam..meni se cini..neko mi je rekao...i sl..." A niko nesto posebno nije brinuo o tome sta se pise i gdje se pise. Na ovom forumu moderator i iskljuci onoga ko pravi cirkus i to je to. Mislim, kako ja kao student ekonomskog fakulteta mogu reci da je za renoviranje faksa trebalo 5 puta manje novca nego sto je to rukovodstvo fakulteta izracunalo? Otkud meni ta inf? Stvarno ne razumijem ljude koji to pisu. A efbl izgleda 20 puta bolje nego prije 3 mjeseca. I na tenderu je dobijeno par bukvalno istih ponuda...I sad ja se trebam praviti pametan? A nemam pojma (TO VAZI ZA 99% STUDENATA EFBL!!!) o tome... I sve mi se cini da je zbog takvih mamlaza ukinut forum efbl... Ako se ponovo aktivira forum efbl-a(iskreno se nadam da hoce), prvo treba naci covjeka koji ce pratiti postove kao na mojnovac.net i osigurati azurno filtriranje. Pa ko bude pisao nebuloze, iskljuci ga i dovidjenja. Nikome nece nedostajati... poz
|
|
|
#19 |
|
Registrirani korisnik
Član od: 15.04.2007.
Poruka: 192
|
Nedavno je otvoren Studenti Info Centra BL, nezavisan od uticaja sa strane, osnovan i odrzavan od strane 3 studenta.
Na njihovom forumu postoji tema o ukidanju EFBL foruma http://sicbl.info/index.php?option=c...0&limitstart=0 |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Registrirani korisnik
Član od: 13.11.2007.
Poruka: 1
|
Pozdrav kolegama sa EFBL-a.
Možda se sjetite da je bila jednom jedna tema Privatni fakulteti 2-dio gdje sam zapoceo sa idejom Virtuelni klub(Savez) studenata. Meni nedostaje naš forum,možd proradi ponovo,ko zna pod kojim uslovima. |
|
|
|
![]() |
| Opcije na temi | |
|
|