![]() |
||
|
![]() |
#1 |
Administrator
Član od: 18.09.2002.
Prebivalište: V. Gorica
Poruka: 1.050
|
![]()
Uskoro se navršava godina dana, otkako nas je napustio naš Clus. Iako više nije s nama, njegov duh i dalje živi u svim porukama koje je ispisao na ovom forumu, kroz koje je sa svima nama nesebično dijelio svoje znanje, iskustvo, misli i osjećaje.
U sjećanje na njega, prenosim poruku njegove obitelji: Dragi forumaši, Želimo Vas podsjetiti da je prošla godina dana od kako je prerano ugasnuo jedan mladi život - život OZRENA LOPECA, našeg sina i brata, a Vašeg kolege i prijatelja. Tim povodom, sjećamo se toplih riječi zahvale koje ste izrekli Vi forumaši. Velika Vam HVALA! Nikada vam to nećemo zaboraviti. Ozrena ste s užitkom voljeli, cijenili i poštovali jer je bio dobronamjeran i plemenit. Svojim je predanim radom obilježio jednu epohu. Duboko je zaorao brazde tržišta kapitala. Bio je, kako ste vi to sami rekli "Institucija Foruma i zrno razuma", koja je često puta nedostajala u danima pretjeranog optimizma. Nije volio prosječnost. Jednom rječju, htio je mijenjati svijet na bolje. Zbog toga smo ponosni na njega. Neka nam svima ostane u trajnom sjećanju, ili kako je rekao Sergej Jesenjin: Do viđenja, dragi, do viđenja; ti mi, prijatelju, jednom bješe sve, Urečen rastanak bez našeh htijenja, obećava i sastanak, zar ne? Roditelji i sestra
![]() |
#2 |
Registrirani korisnik
Član od: 13.02.2006.
Poruka: 7.273
|
![]()
Čovjek je sve predvidio, bio je veliki znalac, i zaista mi nije jasno zašto, ali to je tako. Uvijek je zbijao šale, ali je nešto nosio u sebi što je samo on znao i on je jednostavno odlučio. Sretno mu bilo, ma gdje god se nalazio.
![]()
![]() |
#3 |
Registrirani korisnik
Član od: 10.05.2004.
Poruka: 413
|
![]()
Nećemo zaboraviti Clusmasa. Drago mi je da se njegova obitelj sjetila i nas forumaša. Iako ga većina nije poznavala osobno, mi burzovni mešetari smo više vremena provodili u razgovorima ovdje nego u krugu rodbine i prijatelja.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rollo tape
Član od: 04.02.2007.
Prebivalište: Dark side
Poruka: 436
|
![]()
Defitivno veliki covjek i znalac. Uvijek je isticao potrebu citanja i ulaganja u znanje, i hvala mu na tome.
Nismo se poznavali, ali dijelimo jednu zajednicku strast, a to je brdski biciklizam, pa Clus nadam se da su nebeske staze jos bolje od ovih zemaljskih ![]() Onima koji nisu neka obavezno procitaju preneseni tekst u Clus-ovu blogu "Mayonnaise jar and coffee" i neka se trude imati taj tekst na umu kroz cijeli zivot, pozdrav
![]() |
#5 |
Registrirani korisnik
Član od: 08.12.2006.
Poruka: 2.759
|
![]()
na žalost nismo se dugo "družili" na forumu, jer sam ja relativno novi ovdje...
ali,neke njegove postove ili odlomke sa bloga i danas ponekad citiram veliki mu pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registrirani FX ovisnik
Član od: 17.11.2005.
Prebivalište: Trading desk
Poruka: 8.823
|
![]()
Njegov žuti cvijet i njegove riječi razuma su nam zaista nedostajali, kroz ovu izrazito tešku i stresnu godinu. Siguran sam, da bi puno toga lakše shvatili, da je bio tu sa nama.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
(B)uffett (OR) (G)raham
Član od: 11.10.2004.
Prebivalište: Quadrant Delta
Poruka: 3.047
|
![]()
Često mi se učini kao da je njegov post zadnji na nekoj temi pri vrhu, a onda bolje pogledam i shvatim da su to "pravila foruma" koje je on napisao...
Očiti dokaz da mi fali pročitati njegove postove...
![]() |
#8 |
Registrirani korisnik
Član od: 14.12.2004.
Poruka: 474
|
![]()
ljudi moji danas sam prvi put pročitao pravo Clusovo ime i totalno me presjeklo, jer ako je Clus bio Ozren Lopec kojega sam ja poznavao odnosno išao u razred u osnovnoj školi sa njim...čudan je život jer to je čovjek sa kojim sam se jako rijetko viđao poslije osnovne škole ali zato sam volio pročitati njegove postove...a mogli smo ljepo u kvartu sjesti na kavu i popričati o Viaduktu recimo...
moram priznati da mi je poprilično teško spojiti Ozrena i Clusa u svojoj glavi, ne mislim pritom ništa loše...
![]() |
#9 |
(B)uffett (OR) (G)raham
Član od: 11.10.2004.
Prebivalište: Quadrant Delta
Poruka: 3.047
|
![]()
Ako sam dobro našao na netu Clus je imao 32 godine kad nas je napustio...
Jednostavno mlad, premlad...
![]() |
#10 |
Registrirani korisnik
Član od: 12.06.2003.
Prebivalište: Apsurdistan
Poruka: 4.604
|
![]()
pozdrav Clusu ma gdje bio. Clus R.I.P.
pozdrav i još jednom iskreno saučešće obitelji.
![]() |
Opcije na temi | |
|
|