View Full Version : dobio sam posao.
Obi-Wan
23.09.2002., 23:19
zato!!!!!
ekipo ... vjerujte u sebe i u svoje sposobnosti, javljaj te se na natjecaje za posao, makar i ne htjeli raditi u tim firmama (da vidite kako to izgleda - i to se uci) i ne gubite volju!!!
sve je ovo prirodna selekcija - najjaci opstaju!!!
May the force be with you!
Obi-Wan
24.09.2002., 14:56
ciao Jonas!
u jednoj novo otvorenoj marketinskoj firmi koja ce biti specijalizirana za internet marketing!!!
ZIVIO INTERNET!!!!!!!!!!!
CIAO!!!!!
zigistar
25.09.2002., 21:42
stvarno čudno?
Nije da se čudim, ali ....
ZAR U OVOJ DRŽAVI VIŠE NEMA NIKAKVIH KRIERIJA :confused:
jesam li zao?
Trend is my friend
Obi-Wan
26.09.2002., 02:27
ma zigI!!!!!!!!!!
na tebe da ocu namogu se ljutiti, ma ti si legenda!!!!!!!!!
u ovoj drzavi kriteriji su raznovrsni!!!!! bez greske!!!!!!
nego sta je sa nasim dionicama?????
ciao!!!
zigistar
26.09.2002., 18:44
Dionice?
A to je ono što je jedno pismo iz Haga sjebalo, sjećam se!!
:)
Ako te išta tješi, a nadam se da ne JA SAM JAKO TUŽAN!!!!
PS: OVO TRENUTNO NEMA VEZE NI SA NAMA NI SA NAŠIM ZNANJEM; NI ANALIZAMA --- J.b.š državu kad nas mogu uzdrmati kad uz jutarnju kavu tamo negdje u Brazilu prdne!!!! (ono, leptir i tajfun :eek:).
Nije da ne volim ovu državu, volim!; Ali mi je nekako DOSTA da ako se sami međusobno ne J.B.M. onda nas drugi .E.U!!!
Trend is my friend
<BLOCKQUOTE class="ip-ubbcode-quote"><font size="-1">quote:</font><HR> JA SAM JAKO TUŽAN!!!! [/quote]
Hej, hej Obi-Wan je dobio posao! http://www.plauder-smilies.de/bounce2.gif
Obi-Wan
26.09.2002., 22:43
ciao!!!!!!!!
ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha
hej, ZATOR!!!
DAJ MI RECI DI SI NABAVIO ONOG SKAKUTAVCA!
ha ha ha krvav je ha ha ha!!!
ciao!!!
presvetli
26.09.2002., 22:46
Klikneš desnim mišem na njega i pogledaš u propertiese. Čini se lako. Evo ti još jedan.http://www.plauder-smilies.de/bounce/ukliam3.gif
Da, točno je da se treba javljati na sve natječaje ali i da treba iz pasivnog javljanja preći u gerilsku borbu za radno mjesto.
Kako?
Za početak treba vidjeti da li poznaješ ikoga u toj firmi. Bilo koga, a to se može najbolje kada se ode iz nekog drugog razloga. Recimo po predračun, kupnju nečega. Tada se malo pošnjofa atmosfera, ljudi, prostorije, kultura, proizvod, usluge ... i stvore prvi kontakti.
Onda se ode drugi put u drugo vrijeme zbog nekog drugog razloga. Tu bi trebalo sada potvrditi prvi osjećaj i stvoriti u sebi želju da li bi htio tu raditi. Onda se bacaš na internet, novine ... i sve izvore informacija da bi saznao sve o managementu, dionicama, planovima, sve što se može.
Tada, pišeš molbu za posao gdje navedeš da si ti taj i taj oduvijek želio raditi u firmi toj i toj zbog toga i toga. Misliš da možeš pridonijeti svojim tim i tim.
I tada čekaš da se natječaj zatvori. Jedan dan nakon zatvaranja zoveš kadrovsko da provjeriš da li su dobili tvoju molbu. Ako si slao internetom možda nisu isprintali i priložili u registrator.
Reći će ti da ti se budu javili, i ti opet zoveš za tjedan dana i tako svaki tjedan do razgovora. A na razgovoru je sve u tvojim rukama. Ako si dobro obavio svoju domaću zadaću imaš velike šanse.
Uostalom, ako napraviš ovo gore navedeno najvjerovatnije je da dolaziš na razgovor a to je najvrednije iskustvo koje se uči samo novim razgovorima. To ni jedan knjiga ne uči.
Direktna prodaja. U prodaji sebe prvo morate vjerovati u to što prodajete. Ako nećete vjerovati sami u sebe tko će vjerovati u vas???
vBulletin® v3.7.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.