PDA

View Full Version : hajde pogledajte ovo


jadran
04.11.2005., 15:03
evo linka na bankamagazine stranicu sa streaming 'komentarom' o stanju na tržištu Hrvoja Stojića, analitičara iz Hypo banke

Prvi po redu link (od 24.10.2005)

http://www.bankamagazine.hr/poduzeca/3706273/banka-tv/banka-tv-sadrzaj

Jel' to čovjek recitira/čita domaću zadaću u 3. razredu osnovne ili se to meni čini :)
I što bi se dogodilo da mu je ispao papir? Da li bi ponovili snimanje, ili bi malo izokrenuo podatke?E neš ti domaćih financijskih stručnjaka


P.S. je li bi dali njemu da vam vodi portfelj?

clusmas
04.11.2005., 15:29
Vidi se da nemaš veze sa vezom. Stojko je OK faca. Nemoj pisat takve debilne rečenice i ako nemaš što raditi nemoj to raditi ovdje.

netstrider
04.11.2005., 15:43
clus is back (with a sig cpy-pasted from biggie W3C database, :grin:). knew it. Kao sto brane rece, ko droga. :=)

1. molim da ne pisete takve topice, zivciraju me (naslov BRZE, BRZE, VIDJE OVO!)

2. ne pratim streaming komentare, niti me zanimaju, ali imam osjecaj da je clus u pravu, i da je solja dobrog chaja ili partija neke igrice (ne volim PS, pa cu rec na... SNKu. :) emulacija, naravno) bolje rjesenje, nego zatrpavanje foruma. :rolleyes:

jadran
04.11.2005., 16:31
Clusmas, a da nisi ti on?

post je napisan u rubrici caffe, ali je puno ozbiljniji. Čovjek je 'Head of the Market Research Department' u Hypo banci, ali po nastupu se to ne vidi (najblaže rečeno). To je primjer jednog od domaćih business puteva.

Ako ti se moje razmišljanje ne sviđa (ili ako si to ti) reci, pa ću skinuti post, ali teško ću prestati razmišljati zdravorazumski, niti to preporučam drugima.

Još me 'začudilo' da ti nisi stekao sličan dojam gledajući video.

By the way, nemam ništa protiv čovjeka i ako ti post smeta skini ga (ili reci administratoru da ga skine). Namjera svakako nije vrijeđanje.

clusmas
04.11.2005., 17:34
Nisam H. Stojić, ali mi nije jasno kako je moguće ocjenjivati čovjeka i stavljati pod upitnik njegovu stručnost samo zato što ti se nije svidjelo to što je snimljeno? Ti tu ne spominješ sadržaj, nego dojam.

Ono što je najgore u toj priči, tko ne poznaje dovoljno stvari i činjenice, a takvih ima puno, jednostavno prihvate tu tvoju tvrdnju kao istinitu. Čovjek dobije žig bezveze. Tebi je to zezancija, a njemu nije ugodno bez obzira koliko mizerne i bezznačajne te rečenice bile. Moraš snositi neku odgovornost za takve radnje. Autocenzura je najbolja stvar u takvim slučajevima. Kada ne raspolažeš dovoljnom argumentacijom, a od takvog pisanja nemaš apsolutno nikakve koristi, suzdrži se od pisanja.

Bezpredmetno je uopće komunicirati s tobom, znam te iz prijašnjih postova i znam kako taj tvoj grašak radi.

jadran
04.11.2005., 18:12
ok Clusmas

preći ću preko tvoje usporedbe sa 'graškom' i ujedno prihvaćam tvoje argumente kao valjane, uz napomenu da nisam vrijeđao, već sam dao link da svatko sam donese ocjene.

Svoj stav ću zadržati za sebe a radi zadržavanja visoke kvalitete ovih foruma ispričati ću se njemu i bilo kome smeta ovaj post.

time zaključimo ovu temu.

netstrider
04.11.2005., 18:33
Alene, mogao bi lockat topic, pa ga obrisat za 7 dana (kad se vec ostali slazu). Ili, kogod (moderatori).

A clusmase, :biggrin: pa nisi ni ti bas fer kad tako castis forumase od mila do nedraga (nije da me se ista ovde tice, ali u pravilima foruma vrijedjanje je napomenuto. Ono je bilo ruzno s tvoje strane)

Osobno, jedino mi je smetao striking naslov topica koji zove kao neka reklama. Toliko me iznervira da san reka "aj, bas cu ga procitat". Nemojte radit takve topice.

clusmas
04.11.2005., 18:34
ok Clusmas

preći ću preko tvoje usporedbe sa 'graškom' i ujedno prihvaćam tvoje argumente kao valjane, uz napomenu da nisam vrijeđao, već sam dao link da svatko sam donese ocjene.

Svoj stav ću zadržati za sebe a radi zadržavanja visoke kvalitete ovih foruma ispričati ću se njemu i bilo kome smeta ovaj post.

time zaključimo ovu temu.


OK, ako je tako, ja se ispričavam tebi i povlačim grašak rečenicu.

Možemo razgovarati o dojmu koji ostavlja video, ali nije u redu zbog tog dojma dovoditi u pitanje stručnost i sugerirati apsolutnu nekompetenciju.